• Ring til os på: 44 68 07 77

  Ydelser

  Vi er din lokale elektriker – på hele Sjælland!

  SK El & Teknik A/S er din lokale elektriker, og vi udfører stort set alle former for el-arbejde. Hos os er der ingen opgave, der er for stor og ingen opgave, der er for lille. Det betyder, at vi hjælper dig med alt fra at hænge lamper op i din stue til at renovere din lejlighed for elinstallationer, der ikke virker. Vi udfører også el-tjek, så din husstand kan blive sikret for dårlige eller ulovlige installationer.
  Vi hjælper både private, små og store virksomheder, foreninger og offentlige institutioner. Du kan være sikker på, at din opgave altid bliver løst professionelt gennem kvalitetshåndværk. Vores el-arbejde sikrer dig en langsigtet løsning, så du slipper for bekymringer. Vores elektrikere kommer til tiden, og de går ikke, før arbejdet er færdigt – og de rydder op sig. Vi ønsker nemlig at gøre op med de fordomme, der måtte være om håndværkerbranchen.
  Ring til os på telefon 44 68 07 77, eller skriv en mail til info@sk-el.dk, så kan vi fortælle dig meget mere om, hvordan vi hjælper dig og give dig et uforpligtende tilbud.

  Vi  tilbyder blandt andet:

  ✔ Energioptimering
  ✔ El-tjek
  ✔ El-termografering
  ✔ Datanetværk
  ✔ Intelligente bygningsinstallationer
  ✔ Belysning
  ✔ Solceller
  ✔ Renoveringer
  ✔ Nybyg
  ✔ Alarm
  ✔ ABA
  ✔ AIA

  Har du en opgave, eller blot en forespørgsel?

  El13

  El7

  El16