• Ring til os på: 44 68 07 77

  Døgnvagt

  Vores døgnvagt rykker ud, når uheldet er ude

  Du kender det sikkert. Uheld har det med at ske på de dummeste tidspunkter. Strømmen er gået, og du holder altså lørdagsfest om et par timer. Hvad gør du så, når strømmen svigter lørdag aften, og du har brug for en elektriker? Du ringer til SK El & Teknik på telefon 40 10 01 44. Vi rykker ud, identificerer fejlen og retter den midlertidigt, så du trygt kan fortsætte din lørdag aften. Næste hverdag kommer vi igen og sørger for at få det klaret en gang for alle. Det gør vi, fordi det holder omkostningerne nede for dig som kunde.

  Vil du gerne sikre dig, at dit hus eller lejlighed er sikret, så du ikke ender i ovenstående situation? Så kan vi foretage et el-tjek for dig. Vi oplever desværre alt for ofte, at danske husstande flyder med dårlige eller ulovlige elinstallationer, der ikke bare øger chancen for at ødelægge din lørdag aften – det kan også øge risikoen for, at der opstår brand.

  Vi vil jo helst gerne undgå, at du er nødt til at ringe til vores døgnvagt. Derfor anbefaler vi, at du får foretaget et el-tjek af din husstands installationer – og det gør vi selvfølgelig glædeligt for dig.

  Vær opmærksom på, at der er specielle priser for vagtudkald på hverdage mellem 15-07 og hele weekenden.

  servicevagt ved strømfejl
  Servicevagt-SK-EL
  servicevagt ved strømfejl